Spring PROMO a inceput - 25% DISCOUNT ZwCAD si - 20% Upgrade-uri ZwCAD!

                    

 (0)

CAD

Aici gasiti cele mai profesionale alternative pentru editare CAD .dwg la cele mai mici preturi! Va oferim programe de proiectare 2D si 3D complete, rapide si eficiente. Toate alternativele CAD va ofera o compatibilitate deschisa cu fisierele de tip .dwg. Programele pot fi utilizate atat in arhitectura, proiectare, cat si in cadastru, instalatii, constructii etc.

Instalatii

Programe de proiectare si dimensionare specializate pentru fiecare tip de instalatii. Va oferim programe de proiectare si dimensionare pentru instalatii sanitare, electrice, termice si ventilatii, cat si programe de proiectare a instalatiilor de stingere a incendiilor.

Arhitectura

Medii de proiectare complexe si flexibile care se pliaza perfect pe nevoile arhitectilor. Va oferim unelte puternice pentru proiectare in arhitectura, acoperind o gama completa de nevoi (creare model, redare si accesare trasee virtuale) pentru proiectarea arhitecturala a cladirilor in cadrul celor mai eficiente medii de proiectare dezvoltate.

Mecanica

Programele de Mecanică (Computer Aided Design) se ocupă de crearea și modificarea modelelor 3D ale componentelor și ansamblurilor mecanice. Ele permit inginerilor și proiectanților să realizeze desene detaliate, simulări și analize ale proiectelor lor.Programele de Mecanică sunt utilizate în diverse industrii, inclusiv:Industria auto,Industria aerospațială,Industria energetică,Industria de producție,Industria electronică,Industria medicală.

Produse

4M IDEA

Categorie:
Arhitectura
Preț:
1660.05 €
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Descriere

4M IDEA este o puternica unealta pentru proiectare in arhitectura, acoperind o gama completa de nevoi (creare model, redare si accesare trasee virtuale) pentru proiectarea arhitecturala a cladirilor in cadrul celui mai eficient mediu de proiectare dezvoltat de 4M.

4M IDEA include toate trasaturile necesare pentru formarea nerestrictionata a cadrului de baza al constructiei, cum ar fi mutarea peretilor, sectionarea, extinderea, jonctiunea, frangerea, copierea, copierea in oglinda (mirror), etc. la fel de bine ca si pozitionarea golurilor de orice fel (ferestre, usi, arce, etc).

I

4M IDEA considera toate elementele de constructie, cum ar fi plansee, scari, acoperisuri, balustrazi, fatade, rampe, etc. ca obiecte inteligente, legate logic cu un alt obiect astfel incat acestea sa poata raspunde normal si sa se reactualizeze in mod automat. In mod particular, fiecare element are propriile atribute care pot fi modificate de catre utilizator in orice etapa. Mai mult decat o sarcina de desenare simpla, casutele de dialog pot sa activeze algoritmi sofisticati de desenare, asigurand forma corecta a elementelor in fiecare caz (de ex. scari suspendate, acoperisuri complexe, etc.).

Lucrand cu IDEA, utilizatorul isi poate crea propriul model, practic fara nici o limitare, editand concomitent in plan 2D, 3D sau chiar si in vederi frontale, sectiuni si perspective, vizualizand in acelasi timp efectele operatiunilor sale.

Faptul ca utilizatorul se confrunta cu un model inteligent se datoreaza structurii BIM (Building Information Modeling) a programului.

Datorita acestei structuri, IDEA foloseste in mod eficient aspecte din procesele de proiectare si constructii, cum ar fi extrase de materiale, functii topografice avansate, chiar si integrarea dintre IDEA si fiecare solutie a celorlalte programe 4M (STRAD / STEEL pentru proiectare structuri, FINE pentru cladiri – HVAC, Electrical, Sanitary etc.), toate acestea utilizand si facand referinta la aceleasi model de informatii standard (format de fisier 4M-BLD).

 

IDEA include un numar mare de obiecte si simboluri grupate in librarii si sub-librarii (de ex. mobila de sufragerie, camera de zi, bucatiarie, etc.), ce sunt gata pentru a fi utilizate. Mai mult decat atat, toate obiectele si desenele din librarii pot fi editate si reorganizate cu Dynamic Library Manager.

IDEA include PhotoIDEA, o unealta flexibila de redare ce produce scene fotorealistice de o inalta rezolutie. PhotoIDEA utilizeaza o bogata librarie de materiale reale cu textura (de ex. marmura, lemn, piatra, covor etc.), ce pot fi selectate si modificate adecvat daca este necesar. Faptul ca atributele obiectelor de constructie din IDEA includ informatii despre materiale simplifica si accelereaza procesul de proiectare. Plasarea surselor de lumina, selectarea fundalului si multe alte optiuni si setari sunt realizate intr-o modalitate rapida si prietenoasa prin grupul de comenzi PhotoIDEA.

 

Descarca 4M IDEA - Versiune Trial