Spring PROMO a inceput - 25% DISCOUNT ZwCAD si - 20% Upgrade-uri ZwCAD!

                    

 (0)

CAD

Aici gasiti cele mai profesionale alternative pentru editare CAD .dwg la cele mai mici preturi! Va oferim programe de proiectare 2D si 3D complete, rapide si eficiente. Toate alternativele CAD va ofera o compatibilitate deschisa cu fisierele de tip .dwg. Programele pot fi utilizate atat in arhitectura, proiectare, cat si in cadastru, instalatii, constructii etc.

Instalatii

Programe de proiectare si dimensionare specializate pentru fiecare tip de instalatii. Va oferim programe de proiectare si dimensionare pentru instalatii sanitare, electrice, termice si ventilatii, cat si programe de proiectare a instalatiilor de stingere a incendiilor.

Arhitectura

Medii de proiectare complexe si flexibile care se pliaza perfect pe nevoile arhitectilor. Va oferim unelte puternice pentru proiectare in arhitectura, acoperind o gama completa de nevoi (creare model, redare si accesare trasee virtuale) pentru proiectarea arhitecturala a cladirilor in cadrul celor mai eficiente medii de proiectare dezvoltate.

Mecanica

Programele de Mecanică (Computer Aided Design) se ocupă de crearea și modificarea modelelor 3D ale componentelor și ansamblurilor mecanice. Ele permit inginerilor și proiectanților să realizeze desene detaliate, simulări și analize ale proiectelor lor.Programele de Mecanică sunt utilizate în diverse industrii, inclusiv:Industria auto,Industria aerospațială,Industria energetică,Industria de producție,Industria electronică,Industria medicală.

Produse

4MCAD Classic 23

Categorie:
CAD
Preț:
148.75 €
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Descriere

4MCAD Classic 23: Soluția CAD 2D Accesibilă pentru Proiectare Mecanică

 

4MCAD Classic 23 este un software CAD 2D intuitiv și accesibil, ideal pentru proiectare mecanică 2D. Oferă o gamă largă de instrumente pentru a vă ajuta să creați desene precise și detaliate, de la piese simple la ansambluri moderate.

 

Caracteristici cheie:

 

Modelare 2D: Creați desene 2D precise cu o gamă largă de instrumente de desen și editare.

Instrumente de editare avansate: Editați cu ușurință desenele 2D cu o varietate de instrumente de editare, inclusiv operații booleene și hașurare.

 

Interfață intuitivă: Interfața cu utilizatorul este ușor de utilizat și personalizabilă, făcând-o ideală atât pentru utilizatorii începători, cât și pentru cei experimentați.

Compatibilitate DWG/DXF: Suportă importul și exportul fișierelor DWG și DXF, permițând o colaborare ușoară cu alte programe CAD.expand_more

 

Beneficii:

 

Creșteți productivitatea: Automatizați sarcinile repetitive și creați desene mai rapid cu instrumentele intuitive de desen și editare.

Îmbunătățiți calitatea designului: Creați desene precise și detaliate care respectă standardele industriei.

Reduceți costurile: Evitați erorile costisitoare de proiectare cu ajutorul instrumentelor de editare avansate și a verificărilor de interferență.

 

Comunicați mai eficient: Generați automat documentații detaliate pentru a vă comunica proiectele cu ușurință.

4MCAD Classic 23 este o opțiune excelentă pentru utilizatorii care caută un software CAD 2D accesibil și ușor de utilizat, ideal pentru proiecte 2D simple sau ca o soluție CAD de bază.

 

Descarca 4MCAD Classic - Versiune Trial