Spring PROMO a inceput - 25% DISCOUNT ZwCAD si - 20% Upgrade-uri ZwCAD!

                    

 (0)

CAD

Aici gasiti cele mai profesionale alternative pentru editare CAD .dwg la cele mai mici preturi! Va oferim programe de proiectare 2D si 3D complete, rapide si eficiente. Toate alternativele CAD va ofera o compatibilitate deschisa cu fisierele de tip .dwg. Programele pot fi utilizate atat in arhitectura, proiectare, cat si in cadastru, instalatii, constructii etc.

Instalatii

Programe de proiectare si dimensionare specializate pentru fiecare tip de instalatii. Va oferim programe de proiectare si dimensionare pentru instalatii sanitare, electrice, termice si ventilatii, cat si programe de proiectare a instalatiilor de stingere a incendiilor.

Arhitectura

Medii de proiectare complexe si flexibile care se pliaza perfect pe nevoile arhitectilor. Va oferim unelte puternice pentru proiectare in arhitectura, acoperind o gama completa de nevoi (creare model, redare si accesare trasee virtuale) pentru proiectarea arhitecturala a cladirilor in cadrul celor mai eficiente medii de proiectare dezvoltate.

Mecanica

Programele de Mecanică (Computer Aided Design) se ocupă de crearea și modificarea modelelor 3D ale componentelor și ansamblurilor mecanice. Ele permit inginerilor și proiectanților să realizeze desene detaliate, simulări și analize ale proiectelor lor.Programele de Mecanică sunt utilizate în diverse industrii, inclusiv:Industria auto,Industria aerospațială,Industria energetică,Industria de producție,Industria electronică,Industria medicală.

Produse

4MCAD PRO 23

Categorie:
CAD
Preț:
321.30 €
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Descriere

4MCAD PRO 23: Soluția CAD Completă pentru Proiectare Mecanică

 

 

4MCAD PRO 23 este un software CAD 3D complet, intuitiv și puternic, ideal pentru o gamă largă de aplicații de proiectare mecanică. Oferă o gamă cuprinzătoare de instrumente pentru a vă ajuta să creați modele precise și complexe, de la piese simple la ansambluri complexe.

 

Caracteristici cheie:

 

Modelare 3D completă: Creați modele 3D precise cu o gamă largă de instrumente de modelare parametrică și solidă.

 

Instrumente de asamblare avansate: Creați ansambluri complexe cu componente multiple, folosind constrângeri și relații inteligente.

 

Generare automată a desenelor 2D: Creați automat desene 2D detaliate din modelele 3D, cu o gamă largă de opțiuni de personalizare.

 

Simulare de mișcare: Simulați mișcarea ansamblurilor mecanice pentru a verifica interferențele și a analiza performanța.

 

Interfață intuitivă: Interfața cu utilizatorul este ușor de utilizat și personalizabilă, făcând-o ideală atât pentru utilizatorii începători, cât și pentru cei experimentați.

 

Beneficii:

 

Creșteți productivitatea: Automatizați sarcinile repetitive și creați modele mai rapid cu instrumentele avansate de modelare și asamblare.

 

Îmbunătățiți calitatea designului: Creați modele precise și detaliate care respectă standardele industriei.

 

Reduceți costurile: Evitați erorile costisitoare de proiectare cu ajutorul simulărilor de mișcare și a verificărilor de interferență.

 

Comunicați mai eficient: Generați automat desene 2D detaliate și documentații pentru a vă comunica proiectele cu ușurință.

 

Descarca 4MCAD PRO - Versiune Trial