Spring PROMO a inceput - 25% DISCOUNT ZwCAD si - 20% Upgrade-uri ZwCAD!

                    

 (0)

CAD

Aici gasiti cele mai profesionale alternative pentru editare CAD .dwg la cele mai mici preturi! Va oferim programe de proiectare 2D si 3D complete, rapide si eficiente. Toate alternativele CAD va ofera o compatibilitate deschisa cu fisierele de tip .dwg. Programele pot fi utilizate atat in arhitectura, proiectare, cat si in cadastru, instalatii, constructii etc.

Instalatii

Programe de proiectare si dimensionare specializate pentru fiecare tip de instalatii. Va oferim programe de proiectare si dimensionare pentru instalatii sanitare, electrice, termice si ventilatii, cat si programe de proiectare a instalatiilor de stingere a incendiilor.

Arhitectura

Medii de proiectare complexe si flexibile care se pliaza perfect pe nevoile arhitectilor. Va oferim unelte puternice pentru proiectare in arhitectura, acoperind o gama completa de nevoi (creare model, redare si accesare trasee virtuale) pentru proiectarea arhitecturala a cladirilor in cadrul celor mai eficiente medii de proiectare dezvoltate.

Mecanica

Programele de Mecanică (Computer Aided Design) se ocupă de crearea și modificarea modelelor 3D ale componentelor și ansamblurilor mecanice. Ele permit inginerilor și proiectanților să realizeze desene detaliate, simulări și analize ale proiectelor lor.Programele de Mecanică sunt utilizate în diverse industrii, inclusiv:Industria auto,Industria aerospațială,Industria energetică,Industria de producție,Industria electronică,Industria medicală.

Produse

CMS IntelliCAD 12.x PE

Categorie:
CAD
Preț:
309.40 €
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Descriere

CMS IntelliCAD® oferă o soluție CAD rapidă și eficientă, echivalentă în putere și versatilitate cu AutoCAD® de la Autodesk® sau MicroStation® de la Bentley Systems, Inc., la un cost avantajos.

 

CMS IntelliCAD® oferă o compatibilitate deosebită cu AutoCAD®, utilizând majoritatea acelorași formate de fișiere, inclusiv cele pentru desene (.dwg), comenzi, tipuri de linii, modele hatch și stiluri de text. Utilizatorii pot utiliza, de asemenea, fișierele de meniu AutoCAD și pot rula programele Autodesk® AutoLISP®. Programele personalizate ADS (Autodesk® AutoCAD Development System®) pot fi simplu recompilate pentru a se conecta la bibliotecile IntelliCAD. Multe programe ADS de la terți deja susțin IntelliCAD. Dacă aveți un program care încă nu este suportat, solicitați furnizorului de software să ofere o versiune compatibilă cu IntelliCAD a programului.

 

CMS IntelliCAD® este mai compatibil cu programul AutoCAD® decât orice alt produs CAD, furnizează instrumente suplimentare cu funcționalități CAD avansate și are o integrare perfectă cu Microsoft® Windows. Acest program puternic oferă o combinație excelentă de caracteristici pentru utilizatorii CAD, cum ar fi arhitecții, inginerii și designerii.

 

CMS IntelliCAD® încorporează funcții standard găsite în alte programe CAD, împreună cu caracteristici și capacități pe care nu le veți găsi în altă parte. Interfața sa cu documente multiple (MDI) vă permite să deschideți și să lucrați cu mai multe desene în același timp. Puteți copia ușor entități de desen între desene. În plus, puternicul IntelliCAD Explorer vă permite să gestionați informații și setări și să copiați rapid straturi, tipuri de linii și alte informații între desene. CMS IntelliCAD este cea mai bună alternativă la Autodesk AutoCAD® de pe piață.

Utilizând desenele moștenite de la AutoCAD® și

 

Compatibilitatea Extinsă a Fișierelor CMS IntelliCAD® susține pe deplin desenele moștenite de la AutoCAD®. CMS IntelliCAD® citește și scrie fișiere .dwg în formatul lor nativ fără pierderi de date, de la cea mai avansată versiune de fișier AutoCAD® *.dwg înapoi la versiunea 2.5, inclusiv AutoCAD LT®. Deoarece CMS IntelliCAD® folosește formatul Autodesk® DWG® ca format nativ de fișier, nu este necesară nicio traducere. Acum oferă și suport pentru fișierele Bentley Microstation® *.dgn.

 

Descarca CMS IntelliCAD 12.x PE  - Versiune Trial