Spring PROMO a inceput - 25% DISCOUNT ZwCAD si - 20% Upgrade-uri ZwCAD!

                    

 (0)

CAD

Aici gasiti cele mai profesionale alternative pentru editare CAD .dwg la cele mai mici preturi! Va oferim programe de proiectare 2D si 3D complete, rapide si eficiente. Toate alternativele CAD va ofera o compatibilitate deschisa cu fisierele de tip .dwg. Programele pot fi utilizate atat in arhitectura, proiectare, cat si in cadastru, instalatii, constructii etc.

Instalatii

Programe de proiectare si dimensionare specializate pentru fiecare tip de instalatii. Va oferim programe de proiectare si dimensionare pentru instalatii sanitare, electrice, termice si ventilatii, cat si programe de proiectare a instalatiilor de stingere a incendiilor.

Arhitectura

Medii de proiectare complexe si flexibile care se pliaza perfect pe nevoile arhitectilor. Va oferim unelte puternice pentru proiectare in arhitectura, acoperind o gama completa de nevoi (creare model, redare si accesare trasee virtuale) pentru proiectarea arhitecturala a cladirilor in cadrul celor mai eficiente medii de proiectare dezvoltate.

Mecanica

Programele de Mecanică (Computer Aided Design) se ocupă de crearea și modificarea modelelor 3D ale componentelor și ansamblurilor mecanice. Ele permit inginerilor și proiectanților să realizeze desene detaliate, simulări și analize ale proiectelor lor.Programele de Mecanică sunt utilizate în diverse industrii, inclusiv:Industria auto,Industria aerospațială,Industria energetică,Industria de producție,Industria electronică,Industria medicală.

Produse

CMS IntelliCAD 12.x PE Plus

Categorie:
CAD
Preț:
362.95 €
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Descriere

 

CMS IntelliCAD 12.x PE PLUS este conceput pentru a răspunde mai bine cerințelor proiectelor complexe din domeniul construcțiilor și arhitecturii. Utilizatorii care lucrează în domenii care necesită gestionarea detaliată a modelelor 3D, precum și colaborarea cu alte platforme și formate, pot beneficia în mod deosebit de aceste îmbunătățiri:

 

Import/Export pentru ACIS 3D Solids (*.sat): Suportul pentru import și export ACIS 3D Solids permite manipularea și schimbul de obiecte solide 3D utilizând formatul ACIS.

 

Import/Export pentru STEP și IGES: Această funcționalitate extinde capacitatea de a importa și exporta modele în formate standard precum STEP și IGES, asigurând interoperabilitatea cu alte aplicații CAD.

 

Suport pentru BIM (*.ifc, .rvt/.rfa): Adăugarea suportului pentru formatele Industry Foundation Classes (IFC) și Revit (.rvt/.rfa) îmbunătățește capacitatea software-ului de a lucra în contextul modelării informațiilor despre construcții (BIM).

 

Modelare 3D Solids: Capacitatea de a crea și manipula obiecte solide 3D oferă utilizatorilor posibilitatea de a realiza proiecte tridimensionale complexe.

Entități AEC (Arhitectură, Inginerie și Construcții):

 

Adăugarea entităților specifice AEC, cum ar fi pereți, ferestre, uși, deschideri, scări, balustrade și plăci, extinde funcționalitățile CAD în direcția specifică proiectelor de arhitectură și construcții.

 

Descarca CMS IntelliCAD 12.x PE Plus  - Versiune Trial