Spring PROMO a inceput - 25% DISCOUNT ZwCAD si - 20% Upgrade-uri ZwCAD!

                    

 (0)

CAD

Aici gasiti cele mai profesionale alternative pentru editare CAD .dwg la cele mai mici preturi! Va oferim programe de proiectare 2D si 3D complete, rapide si eficiente. Toate alternativele CAD va ofera o compatibilitate deschisa cu fisierele de tip .dwg. Programele pot fi utilizate atat in arhitectura, proiectare, cat si in cadastru, instalatii, constructii etc.

Instalatii

Programe de proiectare si dimensionare specializate pentru fiecare tip de instalatii. Va oferim programe de proiectare si dimensionare pentru instalatii sanitare, electrice, termice si ventilatii, cat si programe de proiectare a instalatiilor de stingere a incendiilor.

Arhitectura

Medii de proiectare complexe si flexibile care se pliaza perfect pe nevoile arhitectilor. Va oferim unelte puternice pentru proiectare in arhitectura, acoperind o gama completa de nevoi (creare model, redare si accesare trasee virtuale) pentru proiectarea arhitecturala a cladirilor in cadrul celor mai eficiente medii de proiectare dezvoltate.

Mecanica

Programele de Mecanică (Computer Aided Design) se ocupă de crearea și modificarea modelelor 3D ale componentelor și ansamblurilor mecanice. Ele permit inginerilor și proiectanților să realizeze desene detaliate, simulări și analize ale proiectelor lor.Programele de Mecanică sunt utilizate în diverse industrii, inclusiv:Industria auto,Industria aerospațială,Industria energetică,Industria de producție,Industria electronică,Industria medicală.

Produse

FineFIRE v. 19

Categorie:
Instalatii
Preț:
916.30 €
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Descriere

FineFIRE redefinește proiectarea sistemelor de protecție antiincendiu, oferind profesioniștilor din domeniu o platformă completă și inovatoare,aducand o eficiență sporită și o fiabilitate de top în proiectele tale de protecție antiincendiu.

 

Proiectare Avansată: Cu instrumente de proiectare avansate, FineFIRE asigură implementarea optimă a sistemelor de protecție antiincendiu, conform reglementărilor și standardelor internaționale.

 

Analize Riguroase: Beneficiază de analize detaliate pentru evaluarea eficienței sistemelor de protecție antiincendiu, optimizând resursele și reducând riscul de daune.

 

Interfață Intuitivă: Interfața intuitivă a FineFIRE face proiectarea și gestionarea sistemelor de protecție antiincendiu accesibile și eficiente pentru toți utilizatorii.

 

Compatibilitate BIM: Integrarea cu platforma BIM permite o colaborare fluentă și schimbul eficient de informații între diferitele discipline din cadrul proiectului.

 

Simulări Avansate: Realizează simulări avansate pentru a evalua comportamentul sistemelor de protecție antiincendiu în diverse scenarii, asigurând eficacitatea acestora în orice condiții.

 

FineFIRE nu este doar un software de proiectare antiincendiu, ci o soluție completă pentru profesioniștii care doresc să aducă un nivel superior de eficiență și fiabilitate în proiectele lor. Cu o abordare inovatoare și suport pentru cele mai recente tehnologii, FineFIRE este partenerul de încredere în proiectarea sistemelor de protecție antiincendiu.

 

Descarca FineFIRE v. 19 - Versiune Trial