Spring PROMO a inceput - 25% DISCOUNT ZwCAD si - 20% Upgrade-uri ZwCAD!

                    

 (0)

CAD

Aici gasiti cele mai profesionale alternative pentru editare CAD .dwg la cele mai mici preturi! Va oferim programe de proiectare 2D si 3D complete, rapide si eficiente. Toate alternativele CAD va ofera o compatibilitate deschisa cu fisierele de tip .dwg. Programele pot fi utilizate atat in arhitectura, proiectare, cat si in cadastru, instalatii, constructii etc.

Instalatii

Programe de proiectare si dimensionare specializate pentru fiecare tip de instalatii. Va oferim programe de proiectare si dimensionare pentru instalatii sanitare, electrice, termice si ventilatii, cat si programe de proiectare a instalatiilor de stingere a incendiilor.

Arhitectura

Medii de proiectare complexe si flexibile care se pliaza perfect pe nevoile arhitectilor. Va oferim unelte puternice pentru proiectare in arhitectura, acoperind o gama completa de nevoi (creare model, redare si accesare trasee virtuale) pentru proiectarea arhitecturala a cladirilor in cadrul celor mai eficiente medii de proiectare dezvoltate.

Mecanica

Programele de Mecanică (Computer Aided Design) se ocupă de crearea și modificarea modelelor 3D ale componentelor și ansamblurilor mecanice. Ele permit inginerilor și proiectanților să realizeze desene detaliate, simulări și analize ale proiectelor lor.Programele de Mecanică sunt utilizate în diverse industrii, inclusiv:Industria auto,Industria aerospațială,Industria energetică,Industria de producție,Industria electronică,Industria medicală.

Produse

FineGAS v. 19

Categorie:
Instalatii
Preț:
916.30 €
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Descriere

 

FineGAS aduce proiectarea sistemelor de gaze la un nivel superior, oferind profesioniștilor un instrument complet și inovator.FineGAS contribuie la eficiența și siguranța proiectelor tale legate de sistemele de gaze.

 

Proiectare Precisă: Cu instrumente avansate de proiectare, FineGAS permite implementarea precisă a sistemelor de gaze, conform standardelor și reglementărilor în vigoare.

 

Analize Detaliate: Beneficiază de analize detaliate pentru evaluarea performanței sistemelor de gaze, contribuind la optimizarea resurselor și asigurând siguranța proiectului.

Interfață Intuitivă: Interfața intuitivă facilitează proiectarea și gestionarea sistemelor de gaze, indiferent de nivelul de expertiză tehnică al utilizatorului.

 

Compatibilitate BIM: Integrarea cu platforma BIM facilitează colaborarea și schimbul de informații între diferitele discipline din cadrul proiectului.

Simulări Avansate: Realizează simulări avansate pentru a evalua comportamentul sistemelor de gaze în diverse scenarii, contribuind la luarea deciziilor informate.

 

De ce FineGAS?

 

FineGAS nu este doar un software de proiectare pentru sistemele de gaze, ci un partener de încredere pentru cei care doresc să aducă un nivel superior de eficiență și siguranță în proiectele lor. Cu o abordare inovatoare și suport pentru cele mai recente tehnologii, FineGAS este alegerea ideală pentru proiectele tale de sisteme de gaze.

 

Descarca FineGAS v. 19 - Versiune Trial