Spring PROMO a inceput - 25% DISCOUNT ZwCAD si - 20% Upgrade-uri ZwCAD!

                    

 (0)

CAD

Aici gasiti cele mai profesionale alternative pentru editare CAD .dwg la cele mai mici preturi! Va oferim programe de proiectare 2D si 3D complete, rapide si eficiente. Toate alternativele CAD va ofera o compatibilitate deschisa cu fisierele de tip .dwg. Programele pot fi utilizate atat in arhitectura, proiectare, cat si in cadastru, instalatii, constructii etc.

Instalatii

Programe de proiectare si dimensionare specializate pentru fiecare tip de instalatii. Va oferim programe de proiectare si dimensionare pentru instalatii sanitare, electrice, termice si ventilatii, cat si programe de proiectare a instalatiilor de stingere a incendiilor.

Arhitectura

Medii de proiectare complexe si flexibile care se pliaza perfect pe nevoile arhitectilor. Va oferim unelte puternice pentru proiectare in arhitectura, acoperind o gama completa de nevoi (creare model, redare si accesare trasee virtuale) pentru proiectarea arhitecturala a cladirilor in cadrul celor mai eficiente medii de proiectare dezvoltate.

Mecanica

Programele de Mecanică (Computer Aided Design) se ocupă de crearea și modificarea modelelor 3D ale componentelor și ansamblurilor mecanice. Ele permit inginerilor și proiectanților să realizeze desene detaliate, simulări și analize ale proiectelor lor.Programele de Mecanică sunt utilizate în diverse industrii, inclusiv:Industria auto,Industria aerospațială,Industria energetică,Industria de producție,Industria electronică,Industria medicală.

Produse

FineHVAC v. 19

Categorie:
Instalatii
Preț:
1451.80 €
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Descriere

 

FINEHVAC - Soluția Completă pentru Proiectarea Sistemelor de Ventilație și Climatizare!

 

FineHVAC reprezintă vârful tehnologiei în proiectarea sistemelor de ventilație și climatizare, oferind o experiență de utilizare inovatoare și rezultate precise. Cu o gamă extinsă de funcționalități avansate, FineHVAC este partenerul de încredere pentru profesioniștii din industria HVAC.

 

Caracteristici Cheie:

 

Eficiență Energetică Maximă: FineHVAC integrează algoritmi avansați pentru a asigura proiectarea sistemelor cu consum energetic optim și costuri reduse de operare.

Interfață Intuitivă: Ușurința în utilizare este esențială, iar FineHVAC oferă o interfață intuitivă, permitând utilizatorilor să navigheze și să opereze fără dificultăți.

Analize Detaliate: Beneficiază de analize detaliate ale performanței sistemelor, oferind date precise pentru optimizarea proiectului tău.

 

Compatibilitate DWG: FineHVAC se integrează perfect cu fișierele DWG, facilitând colaborarea și schimbul de date în cadrul proiectelor.

 

Personalizare Avansată: FineHVAC permite personalizarea detaliată a proiectelor, adaptându-se nevoilor specifice ale fiecărui client și proiect.

 

De ce FineHVAC?

 

FineHVAC nu este doar un program CAD obișnuit; este partenerul tău pentru a crea soluții HVAC inovatoare și eficiente. Cu o istorie de succes în spate și o echipă de specialiști dedicați, Fine HVAC este alegerea ideală pentru cei care aspiră la excelență în proiectarea sistemelor de ventilație și climatizare.

Descoperă eficiența, precizia și flexibilitatea cu FineHVAC. Alege inovația pentru proiectele tale HVAC!

 

Descarca FineHVAC v. 19 - Versiune Trial