Spring PROMO a inceput - 25% DISCOUNT ZwCAD si - 20% Upgrade-uri ZwCAD!

                    

 (0)

CAD

Aici gasiti cele mai profesionale alternative pentru editare CAD .dwg la cele mai mici preturi! Va oferim programe de proiectare 2D si 3D complete, rapide si eficiente. Toate alternativele CAD va ofera o compatibilitate deschisa cu fisierele de tip .dwg. Programele pot fi utilizate atat in arhitectura, proiectare, cat si in cadastru, instalatii, constructii etc.

Instalatii

Programe de proiectare si dimensionare specializate pentru fiecare tip de instalatii. Va oferim programe de proiectare si dimensionare pentru instalatii sanitare, electrice, termice si ventilatii, cat si programe de proiectare a instalatiilor de stingere a incendiilor.

Arhitectura

Medii de proiectare complexe si flexibile care se pliaza perfect pe nevoile arhitectilor. Va oferim unelte puternice pentru proiectare in arhitectura, acoperind o gama completa de nevoi (creare model, redare si accesare trasee virtuale) pentru proiectarea arhitecturala a cladirilor in cadrul celor mai eficiente medii de proiectare dezvoltate.

Mecanica

Programele de Mecanică (Computer Aided Design) se ocupă de crearea și modificarea modelelor 3D ale componentelor și ansamblurilor mecanice. Ele permit inginerilor și proiectanților să realizeze desene detaliate, simulări și analize ale proiectelor lor.Programele de Mecanică sunt utilizate în diverse industrii, inclusiv:Industria auto,Industria aerospațială,Industria energetică,Industria de producție,Industria electronică,Industria medicală.

Produse

FineSANI v. 19

Categorie:
Instalatii
Preț:
1059.10 €
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Descriere

FineSANI este software-ul de vârf în proiectarea eficientă a instalațiilor sanitare, oferind o platformă completă și intuitivă pentru profesioniștii din domeniul instalațiilor sanitare. Descoperă cum FineSANI poate transforma procesul tău de proiectare și optimiza eficiența întregului sistem sanitar.

 

Proiectare Precisă: FineSANI oferă instrumente avansate pentru proiectarea precisă a instalațiilor sanitare, asigurând conformitatea cu cele mai recente standarde și reglementări.

 

Analize Eficiente: Beneficiază de analize avansate care facilitează optimizarea consumului de apă și eficiența sistemelor sanitare proiectate.

 

Interfață Intuitivă: Cu o interfață ușor de utilizat, FineSANI pune puterea proiectării la îndemâna ta, fără a necesita expertiză tehnică extinsă.

 

Compatibilitate BIM: Integrarea cu platforma BIM asigură o colaborare eficientă și un schimb facil de informații între diferitele discipline din cadrul proiectului.

 

Personalizare Avansată: Adaptează fiecare detaliu al instalației sanitare la cerințele specifice ale proiectului tău, cu un grad înalt de flexibilitate și control.

 

FineSANI nu este doar un instrument de proiectare, ci un partener de încredere în crearea și optimizarea instalațiilor sanitare. Cu suport pentru cele mai recente tehnologii și o echipă de experți dedicată, FineSANI este soluția ideală pentru cei care caută să aducă eficiență și inovație în proiectele lor de instalații sanitare.

 

Descarca FineSANI v. 19 64 Bit - Versiune Trial