Spring PROMO a inceput - 25% DISCOUNT ZwCAD si - 20% Upgrade-uri ZwCAD!

                    

 (0)

CAD

Aici gasiti cele mai profesionale alternative pentru editare CAD .dwg la cele mai mici preturi! Va oferim programe de proiectare 2D si 3D complete, rapide si eficiente. Toate alternativele CAD va ofera o compatibilitate deschisa cu fisierele de tip .dwg. Programele pot fi utilizate atat in arhitectura, proiectare, cat si in cadastru, instalatii, constructii etc.

Instalatii

Programe de proiectare si dimensionare specializate pentru fiecare tip de instalatii. Va oferim programe de proiectare si dimensionare pentru instalatii sanitare, electrice, termice si ventilatii, cat si programe de proiectare a instalatiilor de stingere a incendiilor.

Arhitectura

Medii de proiectare complexe si flexibile care se pliaza perfect pe nevoile arhitectilor. Va oferim unelte puternice pentru proiectare in arhitectura, acoperind o gama completa de nevoi (creare model, redare si accesare trasee virtuale) pentru proiectarea arhitecturala a cladirilor in cadrul celor mai eficiente medii de proiectare dezvoltate.

Mecanica

Programele de Mecanică (Computer Aided Design) se ocupă de crearea și modificarea modelelor 3D ale componentelor și ansamblurilor mecanice. Ele permit inginerilor și proiectanților să realizeze desene detaliate, simulări și analize ale proiectelor lor.Programele de Mecanică sunt utilizate în diverse industrii, inclusiv:Industria auto,Industria aerospațială,Industria energetică,Industria de producție,Industria electronică,Industria medicală.

Produse

ProgeCAD Professional 2024

Categorie:
CAD
Preț:
333.20 €
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Descriere

ProgeCAD Professional  reprezintă o aplicație CAD 2D/3D de ultimă generație, compatibilă cu AutoCAD®, oferind funcționalități extinse și compatibilitate cu fișierele DWG AutoCAD® de la versiunea 2.5 până la 2022. Cu capacitatea de a importa fișiere Autodesk Revit® și IFC, P

 

ProgeCAD se afirmă ca fiind una dintre cea mai bună soluție pentru arhitectură, inginerie și toate utilizările CAD generice.

 

Principalele Caracteristici:

 

Compatibilitate Extinsă: ProgeCAD asigură compatibilitate totală cu fișierele DWG AutoCAD® într-un interval larg, facilitând colaborarea între diferiți utilizatori și platforme CAD.

 

Import și Export Revit® și IFC: Oferind un pas înainte în interoperabilitate, ProgeCAD permite importul fișierelor Autodesk Revit® și IFC, deschizând noi posibilități în proiectarea și colaborarea între discipline.

 

Licență Perpetuă: ProgeCAD adoptă un model de licențiere perpetuă, oferind utilizatorilor acces nelimitat la software și evitând costurile recurente asociate cu licențele de abonament.

 

Funcționalități Avansate CAD: Cu funcții CAD extinse, ProgeCAD depășește capacitatea AutoCAD® LT la un cost semnificativ mai mic decât alternativele precum AutoCAD®, ArchiCAD® sau Microstation®.

 

Beneficiile Utilizatorilor:

 

Economie Substanțială: ProgeCAD oferă o soluție de design CAD de înaltă calitate la o fractiune din costul competitorilor de pe piață.

 

Flexibilitate: Cu licența perpetuă, utilizatorii au libertatea de a utiliza software-ul fără restricții, evitând îngrijorările legate de expirarea abonamentelor.

 

Interoperabilitate: Capacitatea de a importa și exporta fișiere Revit® și IFC extinde posibilitățile de colaborare și permite integrarea în fluxuri de lucru BIM.

 

Funcționalități Avansate: ProgeCAD oferă instrumente CAD avansate pentru a satisface cerințele utilizatorilor din domenii precum arhitectură, inginerie și proiectare mecanică.

 

 

Licența individuală permite aceluiași utilizator să mențină software-ul instalat simultan pe un desktop și un laptop pentru mai multă flexibilitate.

 

Descarca ProgeCAD Professional 2024 - Versiune Trial