Spring PROMO a inceput - 25% DISCOUNT ZwCAD si - 20% Upgrade-uri ZwCAD!

                    

 (0)

CAD

Aici gasiti cele mai profesionale alternative pentru editare CAD .dwg la cele mai mici preturi! Va oferim programe de proiectare 2D si 3D complete, rapide si eficiente. Toate alternativele CAD va ofera o compatibilitate deschisa cu fisierele de tip .dwg. Programele pot fi utilizate atat in arhitectura, proiectare, cat si in cadastru, instalatii, constructii etc.

Instalatii

Programe de proiectare si dimensionare specializate pentru fiecare tip de instalatii. Va oferim programe de proiectare si dimensionare pentru instalatii sanitare, electrice, termice si ventilatii, cat si programe de proiectare a instalatiilor de stingere a incendiilor.

Arhitectura

Medii de proiectare complexe si flexibile care se pliaza perfect pe nevoile arhitectilor. Va oferim unelte puternice pentru proiectare in arhitectura, acoperind o gama completa de nevoi (creare model, redare si accesare trasee virtuale) pentru proiectarea arhitecturala a cladirilor in cadrul celor mai eficiente medii de proiectare dezvoltate.

Mecanica

Programele de Mecanică (Computer Aided Design) se ocupă de crearea și modificarea modelelor 3D ale componentelor și ansamblurilor mecanice. Ele permit inginerilor și proiectanților să realizeze desene detaliate, simulări și analize ale proiectelor lor.Programele de Mecanică sunt utilizate în diverse industrii, inclusiv:Industria auto,Industria aerospațială,Industria energetică,Industria de producție,Industria electronică,Industria medicală.

Produse

ZWCAD MECHANICAL 2024

Categorie:
Mecanica
Preț:
1069.81 €
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Descriere

ZWCAD MECHANICAL 2024 redefineste standardele în proiectarea mecanică, oferind o platformă puternică și intuitivă. Descoperă cum ZWCAD 2024 MECHANICAL poate aduce eficiență sporită și inovație în proiectele tale mecanice.

 

Instrumente Avansate de Modelare: ZWCAD MECHANICAL 2024 dispune de instrumente avansate pentru modelare 3D și 2D, facilitând proiectarea detaliată a componentelor mecanice.

 

Simulări Realiste: Realizează simulări realiste pentru a evalua comportamentul componentelor în diverse condiții de funcționare, asigurând eficiență și fiabilitate în proiecte.

Gestionare Eficientă a Datei: Cu funcții avansate de gestionare a datelor, ZWCAD MECHANICAL 2024 optimizează procesele de proiectare și colaborare.

 

Compatibilitate DWG: Integrarea perfectă cu fișierele DWG facilitează schimbul de informații între diferite programe CAD și colaborarea cu echipa.

 

Automatizare și Personalizare: Beneficiază de funcții de automatizare și personalizare pentru a adapta ZWCAD 2024 MECHANICAL la nevoile specifice ale proiectului tău.

 

ZWCAD MECHANICAL 2024 nu este doar un instrument de proiectare, ci un partener puternic pentru profesioniștii din domeniul ingineriei mecanice. Cu o interfață intuitivă și funcționalități avansate, ZWCAD MECHANICAL 2024 este soluția ideală pentru cei care caută performanță și inovație în proiectarea mecanică.

 

Descarca Manual Producator 

Descarca ZwCAD MECHANICAL 2024 64 Bit - Versiune Trial