Spring PROMO a inceput - 25% DISCOUNT ZwCAD si - 20% Upgrade-uri ZwCAD!

                    

 (0)

CAD

Aici gasiti cele mai profesionale alternative pentru editare CAD .dwg la cele mai mici preturi! Va oferim programe de proiectare 2D si 3D complete, rapide si eficiente. Toate alternativele CAD va ofera o compatibilitate deschisa cu fisierele de tip .dwg. Programele pot fi utilizate atat in arhitectura, proiectare, cat si in cadastru, instalatii, constructii etc.

Instalatii

Programe de proiectare si dimensionare specializate pentru fiecare tip de instalatii. Va oferim programe de proiectare si dimensionare pentru instalatii sanitare, electrice, termice si ventilatii, cat si programe de proiectare a instalatiilor de stingere a incendiilor.

Arhitectura

Medii de proiectare complexe si flexibile care se pliaza perfect pe nevoile arhitectilor. Va oferim unelte puternice pentru proiectare in arhitectura, acoperind o gama completa de nevoi (creare model, redare si accesare trasee virtuale) pentru proiectarea arhitecturala a cladirilor in cadrul celor mai eficiente medii de proiectare dezvoltate.

Mecanica

Programele de Mecanică (Computer Aided Design) se ocupă de crearea și modificarea modelelor 3D ale componentelor și ansamblurilor mecanice. Ele permit inginerilor și proiectanților să realizeze desene detaliate, simulări și analize ale proiectelor lor.Programele de Mecanică sunt utilizate în diverse industrii, inclusiv:Industria auto,Industria aerospațială,Industria energetică,Industria de producție,Industria electronică,Industria medicală.

Produse

ZWCAD PROFESSIONAL 2024

Categorie:
CAD
Preț:
802.06 €
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Descriere

ZWCAD PROFESSIONAL a fost dezvoltat pentru oricine dorește un program CAD rapid, eficient și complet, ce dispune de toată puterea și versatilitatea programelor consacrate. ZWCAD vă oferă una dintre cele mai economice soluții de lucru, de la începutul până la sfârșitul proiectelor, având trăsături inovatoare ce pot fi individualizate conform nevoilor fiecăruia.

 

-Asigurarea compatibilității cu alte produse și sisteme de operare CAD.

 

-Transformarea ideilor în desene mult mai eficient.

 

-Dezvoltarea proiectelor mai ușor și mai rapid.

 

-Înlăturarea granițelor comunicării și cooperării.

 

-Utilizarea mai rapidă cu ajutorul personalizărilor flexibile.

 

 

ZWCAD PROFESSIONAL 2024, cea mai recentă versiune a puternicei sale soluții CAD 2D. Această versiune este încărcată cu multe caracteristici și îmbunătățiri interesante care vă vor ajuta să creați lucruri uimitoare mai rapid și mai ușor.

 

Îmbunătățirea Eficienței

 

ZWCAD 2024 a revoluționat experiența utilizatorilor, permițând deschiderea, vizualizarea, editarea și salvarea fișierelor CAD mai rapid și mai fluid. Beneficiind de calcul paralel multi-thread, accelerare hardware și salvare incrementală, utilizatorii pot exploata pe deplin capacitățile hardware ale PC-ului lor. Acest lucru duce la un proces de proiectare fără probleme. Testele noastre de performanță arată că ZWCAD PROFESSIONAL 2024 este, în medie, de 2,8 ori mai rapid decât ZWCAD PROFESSIONAL 2023 în efectuarea operațiilor comune. Depășește chiar și performanțele competitorilor săi. În termeni simpli, puteți finaliza munca mai rapid și mai fluid decât oricând.

 

Flexiblock

 

Blocul este o caracteristică esențială pentru utilizatorii din industria AEC și producție. De exemplu, designerii de interior folosesc blocuri pentru a crea ferestre și uși. Ca una dintre cele mai bune alternative la AutoCAD, ZWCAD PROFESSIONAL 2024 introduce Flexiblock, un bloc similar blocului dinamic AutoCAD®. Cu parametri și acțiuni, vă permite să schimbați forma blocului în mod liber fără a crea blocuri multiple. Acest lucru economisește semnificativ timpul în crearea blocurilor și simplifică procesul.

 

ZWCAD PROFESSIONAL 2024 suportă acum conversia de la blocuri dinamice AutoCAD® la flexiblockuri. După conversie, le puteți edita în continuare fără a-și pierde atributele. Acest lucru permite o interacțiune facilă între cele două programe.

 

Point Cloud

 

Point Cloud reprezintă un set de puncte de date într-un sistem de coordonate tridimensional pentru a reprezenta o formă sau obiect tridimensional. Aceasta poate susține procesul de proiectare în CAD 2D oferind context din lumea reală.

În ZWCAD 2024, utilizatorii pot citi și procesa nori de puncte complexe în mod fluent. Aceasta poate afișa până la 50 de milioane de puncte în același timp, aproape de două ori mai mult decât concurența. Pe lângă asta, acest modul oferă multe funcții utile pentru a satisface diverse nevoi. Utilizatorii pot ajusta setările de afișare, cum ar fi transparența, pentru o reprezentare optimă a datelor, pot tăia norii de puncte pentru a elimina datele nedorite, pot extrage plane secțiune și pot gestiona nori de puncte complexe fără efort cu Point Cloud Manager.

 

Îmbunătățirea Mtext

 

ZWCAD 2024 se laudă și cu îmbunătățiri semnificative aduse textului multiline. Această aplicație CAD destinată începătorilor a fost îmbogățită cu numeroase instrumente automate, cum ar fi Numerotarea, Coloanele Dinamice și Verificarea Ortografică, pentru a vă ajuta să editați textul cu mai multă ușurință și precizie. Aceste instrumente noi fac editarea textului în ZWCAD la fel de simplă ca în Microsoft® Word.

 

Îmbunătățiri la Compararea Fișierelor

 

Funcția de Comparare a Fișierelor este deosebit de utilă pentru identificarea modificărilor, iar ZWCAD 2024 a fost optimizat pentru a vă ajuta să comparați fișierele mai rapid și mai precis decât oricare alt software CAD 2D. Opțiunea de Ascundere a Diferențelor permite utilizatorilor să se concentreze asupra diferențelor relevante, în timp ce Exportul Obiectelor și Exportul Capturii de Ecran permit restaurarea obiectelor șterse accidental și salvarea rezultatelor de comparație, respectiv.

 

Descarca Manual Producator 

Descarca ZwCAD PROFESSIONAL 2024 64 Bit - Versiune Trial