Spring PROMO a inceput - 25% DISCOUNT ZwCAD si - 20% Upgrade-uri ZwCAD!

                    

 (0)

CAD

Aici gasiti cele mai profesionale alternative pentru editare CAD .dwg la cele mai mici preturi! Va oferim programe de proiectare 2D si 3D complete, rapide si eficiente. Toate alternativele CAD va ofera o compatibilitate deschisa cu fisierele de tip .dwg. Programele pot fi utilizate atat in arhitectura, proiectare, cat si in cadastru, instalatii, constructii etc.

Instalatii

Programe de proiectare si dimensionare specializate pentru fiecare tip de instalatii. Va oferim programe de proiectare si dimensionare pentru instalatii sanitare, electrice, termice si ventilatii, cat si programe de proiectare a instalatiilor de stingere a incendiilor.

Arhitectura

Medii de proiectare complexe si flexibile care se pliaza perfect pe nevoile arhitectilor. Va oferim unelte puternice pentru proiectare in arhitectura, acoperind o gama completa de nevoi (creare model, redare si accesare trasee virtuale) pentru proiectarea arhitecturala a cladirilor in cadrul celor mai eficiente medii de proiectare dezvoltate.

Mecanica

Programele de Mecanică (Computer Aided Design) se ocupă de crearea și modificarea modelelor 3D ale componentelor și ansamblurilor mecanice. Ele permit inginerilor și proiectanților să realizeze desene detaliate, simulări și analize ale proiectelor lor.Programele de Mecanică sunt utilizate în diverse industrii, inclusiv:Industria auto,Industria aerospațială,Industria energetică,Industria de producție,Industria electronică,Industria medicală.

Produse

ZWCAD STANDARD 2024

Categorie:
CAD
Preț:
623.56 €
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Descriere

Performanță Fiabilă: ZWCAD STANDARD 2024 oferă o performanță constantă, asigurând o experiență de proiectare fără întreruperi și eficientă în timp.

 

Interfață Intuitivă: Cu o interfață prietenoasă, ZWCAD STANDARD 2024 este ușor de învățat și de utilizat, indiferent de nivelul tău de expertiză în proiectare CAD.

 

Compatibilitate DWG: ZWCAD STANDARD 2024 integrează perfect cu fișierele DWG, facilitând colaborarea și schimbul de date cu alte programe CAD.

 

Funcționalități Avansate de Desen și Vizualizare: ZWCAD Standard oferă toate instrumentele necesare pentru desen 2D și mod vizualizare 3D, adaptându-se cerințelor diverse ale proiectelor CAD.

 

Actualizări și Suport Constant: ZWCAD STANDARD 2024 primește actualizări regulate și oferă un suport constant, asigurându-se că ai întotdeauna acces la cele mai noi funcționalități și tehnologii.

 

Descarca Manual Producator 

Descarca ZwCAD STANDARD 2024 64 Bit - Versiune Trial